Oppaat

Maksuttomat asiantuntijamateriaalimme, ole hyvä!

5 VINKKIÄ ONNISTUNEESEEN VERKKOSIVU-UUDISTUKSEEN

Oletko suunnittelemassa verkkosivu-uudistusta? Kokosimme oppaaseen viisi käytännönläheistä vinkkiä verkkosivu-uudistusprojekti helpottamiseksi.

LATAA OPAS


ONNISTUNEEN TYÖNTEKIJÄKOKEMUKSEN ABC: RAKENNUSAINEENA TEOT

Työnantaja- ja yritysmielikuvaa rakentavat teot, eivät sanat. Tämä opas auttaa sinua onnistumaan rekrytoinnissa ja muotoilemaan koko prosessin niin, että lopputulemana on erinomainen työntekijäkokemus.

LATAA OPAS


MARKKINOINTISUUNNITELMA: TYÖPOHJAMME SINULLE

Tee markkinointisuunnitelma, jonka tulokset eivät jää arvailujen varaan! Tämä suunnitelmapohja auttaa sinua suunnittelemaan markkinointisi niin, että se tavoittaa kohderyhmäsi ja tuo mitattavia tuloksia.

LATAA POHJA


SISÄLTÖ- JA DIGIMARKKINOINTIA KASVUYRITYKSELLE: MISTÄ LÄHTEÄ LIIKKEELLE? 

Oletko pohtinut, miten toteuttaa vaikuttavaa ja tuloksia tuovaa sisältö- ja digimarkkinointia? Tämä opas auttaa sinut alkuun!

LATAA OPAS


KESTÄVÄN KASVUN JOHTAMINEN

Tutustu kestävän kasvun johtamiseen webinaaritallenteen avulla. Miten kestävää kasvua rakennetaan, kun ihmiset ja tulos ovat onnistumisen mittarina?

KATSO TALLENNE


VERKKOSIVUSTON OSTAJAN OPAS

Suunnitteletko verkkosivu-uudistusta? Etsitkö oikeaa kumppania? Kilpailutatko vaihtoehtoja? Pohditko, minkälainen verkkosivusto palvelee juuri teidän yrityksenne tarpeita? Kokosimme oppaan avuksesi suunnistaessasi kohti oikeaa kumppania ja yrityksellesi sopivia verkkosivuja

LATAA OPAS


OPAS FIKSUMPAAN REKRYTOINTIIN

Onko tullut aika vahvistaa yrityksenne markkinointiosaamista? Kokosimme oppaaseen työkaluja yrityksesi markkinoinnin osaamistarpeiden tunnistamiseen sekä tietoa väylistä markkinoinnin osaajaan rekrytointiin sekä henkilöstön markkinointiosaamisen kehittämiseen. Kerromme oppaassa lisää kolmesta erilaisesta rekrytointiväylästä: suorarekrytointi, RekryKoulutus ja oppisopimus.

LATAA OPAS


SISÄLTÖ- JA DIGIMARKKINOINNIN OSTAJAN OPAS B2B-YRITYKSELLE

Voisiko sisältö- ja digimarkkinointi toimia juuri teidän yrityksen tarpeisiin? Toimiiko sisältö- ja digimarkkinointi B2B-markkinassa? Kannattaako sisältö- ja digimarkkinointi ulkoistaa vai tehdä itse? Kokosimme tämän maksuttoman oppaan avuksesi suunnistaessasi kohti tuloksellista sisältö- ja digimarkkinointia sekä oikeaa sisältö- ja digimarkkinoinnin kumppania.

LATAA OPAS


Ensimmäisen markkinnoinnin osaajan rekrytointi

Onko aika rekrytoida tiimiin markkinoinnin tekijä? Uuden väen rekrytointi on aina jännittävä ja keskittymistä vaativa prosessi, johon ei kannata rynnätä suinpäin valmistautumatta. Kokosimme tähän oppaaseen tärkeimmät vinkkimme ensimmäistä markkinoinnin osaajaa rekrytoivalle. Lisäksi opas tarjoaa hyödyllisiä työkaluja yrityksesi markkinoinnin osaamistarpeiden tunnistamiseen.

LATAA OPAS

BRÄNDIUUDISTUKSEN ABC: NÄIN RAKENTUU VAHVA BRÄNDI

Onko aika uudistaa brändiäsi ja tehdä siitä entistäkin vahvempi? Kokosimme tähän oppaaseen vinkkejä onnistuneeseen brändiuudistukseen.

LATAA OPAS


15 + 1 VINKKIÄ INSTAGRAMIIN: KUINKA SAADA ENEMMÄN IRTI INSTAGRAMISTA? 

Kuinka saada enemmän irti Instagramista? Kokosimme tähän oppaaseen sekä omiemme että asiakkaidemme kokemusten perusteella 15+1 käytännönläheistä vinkkiä Instagramin käyttöön.

LATAA OPAS


VISUAALISUUS VIESTINNÄN TEHOKEINONA

Oletko pohtinut, miten saisit luotua yrityksellesi uskottavamman visuaalisen ilmeen? Tässä oppaassa jaamme parhaat vinkkimme visuaaliseen viestintään, jotta luot asiakkaalle parhaan mielikuvan juuri sinun yrityksestäsi!

LATAA OPAS


SISÄINEN VIESTINTÄ JA YRITYSKULTTUURI: TÄRKEIN MARKKINOINTI TEHDÄÄN YRITYKSEN SISÄLLÄ

Tärkein markkinointi tehdään yrityksen sisällä. Tutustu yrityskulttuurin ja sisäisen viestinnän kehittämisen ensimmäisiin askeliin.

LATAA OPAS


VAIKUTTAJAMARKKINOINNIN MAHDOLLISUUDET

Mitkä ovat vaikuttajamarkkinoinnin mahdollisuudet pk-yritykselle? Tutustu vaikuttajamarkkinoinnin mahdollisuuksiin webinaaritallenteen avulla.

KATSO TALLENNE


YRITYSKULTTUURI HYBRIDIARJESSA

Käsilläsi olevassa maksuttomassa oppaassa esittelemme viisi näkökulmaa yrityskulttuurin rakentamiseen hybridiarjessa. Näistä rakennuspalikoista pääset liikkeelle, kun yhdistät etä- ja lähityötä arjessa.

LATAA OPAS


ASIAKASLÄHTÖISEN B2B-BRÄNDIN RAKENTAMINEN

Miten rakentuu asiakaslähtöinen B2B-brändi? Lataa tästä tallenne webinaaristammme, jossa keskustelemme asiakaslähtöisen B2B-brändin rakentamisesta. Miten brändi rakennetaan asiakaslähtöisesti sisältä ulospäin? Miten syntyy vahva brändi, johon oma henkilöstö sitoutuu ja josta asiakkaat hurmaantuvat?

KATSO TALLENNE


HOUKUTTELEVA TYÖNANTAJABRÄNDI VUONNA 2022

Millainen on houkutteleva työnantajabrändi vuonna 2022? Miten paras osaaminen saadaan ja miten se pidetään? Katso tallenne Aava & Bangin webinaarista, niin saat vastauksen näihin kysymyksiin ja siihen, mikä kiristyvässä kilpailutilanteessa kannattaa rekrytointien näkökulmasta huomioida. 

KATSO TALLENNE


VARAA MAKSUTON KESKUSTELUHETKI ASIANTUNTIJAMME KANSSA

Kiinnostaisiko sinua keskustella asiantuntijamme kanssa markkinointiin liittyvistä aiheista? Maksuttoman 45 minuutin puhelinkeskustelun aikana pääset esittämään kysymyksesi asiantuntijallemme saadaksesi konkreettisia vinkkejä sekä vastauksia kysymyksiisi.

Keskusteluhetki asiantuntijan kanssa voi antaa uusia oivalluksia esimerkiksi:

  • sisäisen viestinnän kehittämiseen
  • ydinviestin kirkastamiseen tai strategiatyöhön
  • brändin uudistamiseen
  • verkkosivu-uudistukseen tai
  • kasvumarkkinoinnin jalkauttamiseen liittyen

VARAA KESKUSTELU